JÄÄKARHUJEN NAISET MESTIKSEEN

Ylivieskalainen jääkiekkoilu hyppää uudelle sarjatasolle, kun Ylivieskan Jääkarhujen naiset lähtevät lauantaina alkavaan naisten Mestikseen. Aiemmin korkeimmillaan naisten Suomi-sarjaa pelannut YJK onnistui Mestiksen syksyn karsintasarjassa tavoitteessaan ja otti sarjapaikan lohkonsa kolmossijalla.
Luvassa on pitkiä pelimatkoja ja kovia pelejä, jotka YJK aloittaa lauantaina 14. joulukuuta kotihallissaan Jyväskylän JYPiä vastaan. Joukkueen vastuuvalmentaja Esa Vääräniemi arvioi, että vastassa on heti alkajaisiksi yksi sarjan ennakkosuosikeista.
– Onhan se mielenkiintoista, kun edessä on uusi sarja ja uusia vastustajia. Ennakkosuosikkeja ovat KJT ja JYP, jotka ovat pelanneet aiemmin Liigaa. Kyllähän me lähdemme tähän sarjaan haastamaan jokaista joukkuetta, raottaa Vääräniemi joukkueensa mestissuunnitelmia.
Oulun Kärpät Akatemia on YJK:lle tuttu joukkue jo karsintasarjasta, jossa kaksikko pelasi tasaisia pelejä. SaiPa:n kanssa YJK pelasi viimeksi keväällä Suomi-sarjan finaalissa, jossa lappeenrantalaisjoukkue vei voiton vasta rankkareilla.